Sponsoren

Waarom zou u sponsor worden van WTC?  

Het belangrijkste antwoord is wellicht omdat u het WTC gunt en een bijdrage levert aan de doelen van WTC. Naast de gunfactor geeft u door sponsoring invulling aan uw maatschappelijke betrokkenheid en zorgt u voor positieve publiciteit voor uw bedrijf of evenement. WTC heeft grote plannen richting de toekomst waarbij de maatschappij, vitaliteit/bewegen en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. U als partner kunt onze visie en plannen ondersteunen.  

 

Wat sponsoring voor u kan doen

Door sponsoring vergroot u de naamsbekendheid en versterkt u het imago van uw onderneming. Uiteraard maakt social media onderdeel uit van hoe wij uw boodschap overbrengen binnen de maatschappij. Sponsoring is fiscaal aftrekbaar, wat het extra aantrekkelijk maakt. Tegen relatief geringe kosten kunt u dus veel betekenen en veel bereiken.  

 

Vormen van sponsoring

Bij sponsoring kunt u denken aan winddoeken en reclameborden langs de baan, banner/logo op de website, maar ook aan een digitale vermelding of boodschap tijdens competities en toernooien. Het is mogelijk om gebruik te maken van een sponsorpakket, maar ook voor sponsoring van een specifiek evenement of activiteit is zeer welkom en mogelijk!  

 

Als u meer wilt weten, of WTC sponsoring overweegt, kunt u contact opnemen met één van de leden van de Sponsorcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 53492895

Tennisvereniging WTC Weurt

Sportlaan 22
6551 AZ Weurt

KVK-nummer

40144335