Lidmaatschap

Kosten

De tarieven van onze club 2022

Voor volwassenen is de contributie €150,-*

Eerste kind   €47,- (t/m 17 jaar)
Tweede kind €37,-
Derde kind of meer  € 0,-

In principe geldt de contributie voor een kalender jaar, maar als je nu lid zou worden, worden de kosten naar rato berekend. 

*Bij nieuw KNLTB-lidmaatschap wordt er éénmalig €20,- aan KNLTB inschrijfkosten berekend. 

*Indien je over een sleutel wilt beschikken om toegang te krijgen tot het park wordt er € 15,- borg in rekening gebracht. 

De hoogte van de contributie wordt elk jaar vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering (ALV). 


Lidmaatschappen

Je kunt jezelf inschrijven via ons online inschrijfformulier klik hier.

Nieuwe leden krijgen standaard een proefperiode van een maand aangeboden. In deze maand kun je kijken of je tennis leuk vindt. Je ontvangt een tijdelijke pas waarmee je een tennisbaan kunt reserveren en dus vrij kunt tennissen. 

Let op, zonder KNLTB pas kun je je nog niet inschrijven voor toernooien of competitie, dus als je hier op korte termijn mee wilt starten is een proefperiode af te raden. Tevens is voor het deelnemen aan tennislessen een proefperiode uitgesloten.

Blijk je tennis toch niet leuk te vinden? Dan kun je je inschrijving binnen de proefperiode kosteloos annuleren.

Na een maand wordt jouw proefperiode automatisch omgezet in een definitief lidmaatschap. Op dat moment vragen wij voor jou een lidmaatschapspas aan. Deze krijg je normaliter binnen 15 dagen thuisgestuurd. 

 

Beëindiging lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Wordt het lidmaatschap niet beëindigd, dan volgt automatisch verlenging voor het volgende seizoen. Je kunt je lidmaatschap beëindigen per e-mail via de ledenadministratie WTC

Telefonische of mondelinge opzegging wordt niet geaccepteerd. Het lidmaatschap dient voor 30 november te worden opgezegd. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]urtsetennisclub.nl

Telefoon

+31 6 53492895

Tennisvereniging WTC Weurt

Sportlaan 22
6551 AZ Weurt

KVK-nummer

40144335