Privacy verklaring

Privacy en veiligheid bij WTC Weurt in het kader van de nieuwe Europese wet op de privacy  

Persoonlijke gegevens
Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter digitaal slot en grendel. Wie niets met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. De ledenadministrator gebruikt jouw gegevens uitsluitend om het overzicht te hebben en behouden van het totale ledenbestand. Hij zal nooit de gegevens gebruiken voor andere doeleinden dan tennisclub-aangelegenheden .  
De gegevens worden opgeslagen op de computers van de KNLTB en zijn alleen benaderbaar met inlogcode en wachtwoord. Alleen de ledenadministrator heeft die codes. Niemand anders kan dus bij die gegevens.  
Als je jouw lidmaatschap opzegt, worden automatisch per 1 januari van het daarop volgende jaar jouw gegevens geschrapt uit de ledenlijst en nog enige tijd bewaard als onderdeel van Inactieve leden.  
De clubleden kunnen alleen hun eigen persoonlijke gegevens aanpassen via de club-app van de KNLTB, mits ze zijn ingelogd op de computers van de KNLTB via hun eigen inlogcodes. De ledenadministrator is de enige persoon in de vereniging die toegang heeft en recht tot veranderen van lid gegevens  

Nieuwsbrieven
Als je lid wordt bij WTC wordt jouw emailadres automatisch toegevoegd aan de verzendlijst van de nieuwsbrief. Als je hier geen prijs op stelt, voldoet één mailtje om je te schrappen van die lijst. Bij onze club is ledenadministrator en verzorger van nieuwsbrieven één en dezelfde persoon . De nieuwsbrieven worden uitsluitend rond gestuurd met ALLE emailadressen vermeld in het BCC vak en dus onzichtbaar voor iedereen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 53492895

Tennisvereniging WTC Weurt

Sportlaan 22
6551 AZ Weurt

KVK-nummer

40144335