Competitie successen

09 november 2018

Beste Leden.

Onze vereniging heeft dit jaar met 5 teams op de vrijdagavond de najaarscompetitie gespeeld.
Hiervan zijn er 3 teams op de 1e plaats geëindigd, wat een mooie prestatie is.
Dat zijn de volgende teams:
Team 4 van Els van Valkenburg is geëindigd op een gedeelde 1e plaats met 23 punten.
Team 1 van Richard Borgers is geëindigd op de 1e plaats met 20 punten, verschil van 1 punt met de nummer 2.
Team 2 van Willy Kuijpers is geëindigd op de 1e plaats met 21 punten, verschil van 1 punt met de nummer 2.
Zoals jullie zien zijn het spannende wedstrijden geweest en de beslissingen zijn in alle gevallen op de laatste avond van de competitie gevallen.
Ik wil alle spelers van deze teams hartelijk feliciteren met hun behaalde resultaat.

Wij hebben dit najaar ook voor het eerst met 8&9 tennis meegedaan op de donderdagavond.
Het team van Peter Rengers is hier op de 2e plaats geëindigd, wat ook een mooie prestatie is.

In deze najaarscompetitie hebben er toch weer 2 teams meer meegedaan als het vorige jaar en daar ben ik heel blij mee als VCL.

Wim Schalks.

Vragen?