8/9 competitie

Wij als vereniging willen een nieuwe competitie opstarten die wordt aangeboden door de KNLTB met de naam 8/9 tennis.

Deze competitie wordt zowel in het voorjaar als najaar gespeeld. Deze competitie is bedoeld voor mensen die pas met tennissen zijn begonnen, maar nog niet in de gewone competitie willen spelen.

Met deze competitie kunnen ze ervaring op doen en meer spelen met mensen op hetzelfde niveau.

Deze competitie staat ook open voor sterkte 8 en 9 spelers. Deze competitie is meer voor de recreatieve spelers, hier speelt rating geen rol.

Bij deze competitie heb je maar minimaal 3 spelers nodig en je speelt maar 2 wedstrijden als team i.p.v. 4. De samenstelling van een team mag wisselend zijn. bijv. 1 man en 2 vrouwen.

Je speelt net als bij een gewone competitie uit en thuiswedstrijden over een periode van 7 weken. Je kunt als team kiezen voor de donderdagavond vanaf 19:00 uur of op zondag tussen 17:00 uur en 20:00 uur,

maar de tijden op zondag kunnen ook vroeger plaatsvinden, als dat mogelijk is.

Spelers 8/9 geef je op voor deze competitie voor de gezelligheid en laten we zorgen voor meer leven bij onze vereniging.

Je kunt je opgeven t/m vrijdag 22 juni voor de najaarscompetitie 2018 bij [email protected].

De speeldatums zijn op donderdagen van 13 september 2018 t/m 25 oktober2018 en op zondagen van 16 september 2018 t/m 28 oktober 2018.

Vragen?

6551 AZ Weurt